Loading...

Menuer

Kalecherens og rens af kalecher
En godt vedligeholdt kaleche holder længere!
Teltrens, teltvask

Kalecherens og rens af kalecher

Trænger bådens kaleche til at blive frisket op? Så kontakt allerede i dag telt- og sejlvaskeriet, hvor vi har specialiseret kalecherens og imprægnering af bådkalecher.

Når du skal have renset din kaleche, kan du lige så godt få glæde af vores store viden på området. Gennem de sidste 40 har vi været på markedet for vask, rens og imprægnering af kalecher, så vi kan også tage hånd om din –uanset om det drejer sig om en bådkaleche.

Hvad er kalecherens?

Kalecherens er en særlig renseteknik, der handler om at vaske din båd- eller bilkaleche på en effektiv og alligevel skånsom måde, der tager hensyn til sømme og andre detaljer, som der ofte er at finde på en kaleche. Her tænker vi også på de vinduer, der er i langt størstedelen af de kalecher vi ser på markedet.

Vask, rens og imprægnering af kalecher foregår i hånden og når vi efterfølgende anbefaler en imprægnering skyldes det, at den vandafvisende egenskab vaskes ud af materialet efter en kalechevask.

Hvorfor vælge en kalecherens?

Som en del af bådens normale vedligeholdelse er en kalecherens en plejende foranstaltning, som man bør indgå som en naturlig del af bådplejen.

Vores kalecherens fjernes mellem 80-100% af alle pletter, alger, slatkrystaller og eventuelle mugpletter uden du skal bekymre dig om slitage af sømme eller lignende.

Skal min kaleche imprægneres?

Valget er naturligvis dit, men vi anbefaler altid at vask og rens af kalecher afsluttes med en beskyttende imprægnering. Vi sørger altid for en efterpudsning, der fjerner sæbe rester, så du kan se ud af kalechens ruder.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.