Loading...

Menuer

Møbelrens og møbelvask
Et godt vedligeholdt møbel holder længere!
Teltrens, teltvask

Møbelrens og møbelvask

Med effektive metoder kan vi garantere et flot resultat i forbindelse med alle former for rens af møbler. Vi klarer møbelrens af møbler i alle materialer og oplever stor kundetilfredshed.

Hvis du er ked af, at dine møbler har fået et trist og slidt udseende, skulle du måske overveje at få ”nye” møbler med en effektiv møbelrens og os.
Det kan også være, at du har arvet nogle møbler, der trænger til en vask, rens eller imprægnering, inden du for alvor tager dem i brug.

Vi renser møbler i alle størrelser

På vores renseri råder vi over de bedste faciliteter til møbelrens og vask af møbler. Derfor har du de bedste forudsætninger for et top-resultat, hvis du afleverer dine møbler hos os til en omgang møbelrens.

Det er imidlertid ikke altid muligt, og vi har mange hoteller og konferencecentre blandt vores kunder.
I disse tilfælde kommer vi gerne forbi med vores team af erfarne medarbejdere, der står klar til dig og dine møbler.

Kan man rense alle møbler?

Alle møbler kan renses; det gælder møbler i tekstiler, læder eller andre materialer som fx mikrofiber.

Selvom mange af de klassiske lædermøbler fra dansk designs guldalder, netop er designet og udført kraftigt og slidstærkt læder, der kun bliver pænere med årene, kan du vælge vask, rens eller imprægnering alligevel, da det har en plejende effekt og vil forebygge, at læderet revner som følge af en kedelig udtørring.

Tekstiler renses uden problemer og vores metoder fjernes effektivt skjolder og pletter fra fedt, støv og svampesporer. Desuden tager en omgang møbelrens eventuelle lugtgener fra røg, urin, sved og mug.

Brug for en møbeltransport?

Vores biler kommer hele landet rundt, og vi tilbyder dig afhentning og levering af møbler, der skal til rens, vask og imprægnering hos os i Farum. Det koster dig kr. 200,- og du er mere end velkommen til at give os et kald, hvis du vil vide mere om vores møbelrens af dine møbler.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.