Loading...

Menuer

Parasolrens
En godt vedligeholdt parasol holder længere!
Teltrens, teltvask

Parasolrens og parasolvask

Lad solen skinne på en ren og frisk parasol, der netop er kommet fra parasolrens hos telt- og sejlvaskeriet. Vi tilbyder vask, rens og imprægnering til alle parasoller – også de store cafeudgaver.

Som restauratør eller cafeejer har du formodentlig nogle store parasoller stående til udendørs servering. Da du sikkert også serverer mad og drikke, kan du have problemer med fugle og deres efterladenskaber. Få vores hjælpe til effektiv og grundig parasolrens, der får dine parasoller til at se ud, som da du købte dem.

Kontakt os allerede i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvorfor vælge pavillionrens.dk til parasolrens og vask?

Vi hører ganske enkelt til blandt de mest etablerede på markedet. Med mere end 40 års erfaring holder vi, hvad vi lover, når vi garanterer, at mellem 80-100% af alle pletter fjernes, når du vælger vores virksomhed til at udføre parasolrens, parasolvask og imprægnering.
Vi har derfor masser af erfaring, tips og tricks, som vi gerne deler med dig og bruger når dine parasoller skal være rene.

Hvordan kan I rense parasollen?

Da parasollens stof i sig selv er stærkt og parasollen konstrueret til vind og vejr, er det i virkeligheden et spørgsmål om, at de sømme og øvrige detaljer, der er på parasollen ikke må blive for slidt. I praksis betyder det, at parasollen ikke må udsættes for maskinvask, der netop medfører megen slitage de på nævnte dele.

Hos os foregår parasolrens og vask i hånden i nogle store lokaler, så vi kan komme helt i bund ved vask, rens og imprægnering af parasollen.

Flænger, revner og huller i parasollen

Som en del af vores service tilbyder vi, at du kan få repareret de skader, der måtte være på din parasol. På den måde får di klaret det hele hos os og kan glæde dig over en ”ny” parasol, der kommer retur fra parasolrens uden huller, flænger eller revner.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.