Loading...

Menuer

Markiserens og vask
En godt vedligeholdt markise holder længere!
Teltrens, teltvask

Markiserens og vask af markiser

Når sommeren for alvor tager fat og solens stråler varmer, er det pragtfuldt at kunne nyde udelivet under en markise. Gør klar til solen med en grundig markiserens og vask hjemme hos dig – eller på cafeen.

Uanset om du er restauratør eller som privatperson har en markise, kender du uden tvivl til problematikken omkring snavs, alger, skimmelsvamp og måske efterladenskaber fra nærgående måger og duer – problemet er især stort i byerne, men kan afhjælpes med en effektiv markiserens udført af de mest kompetente kræfter på markedet.

Tilbyder I markiserens?

Ja! Som en af de ældste spillere på banen, har vi i mere end 40 år beskæftiget os med vask, rens og imprægnering af markiser i alle størrelser. Godt nok er mange af vores kunder restauranter, forretninger og cafeer, men vi hjælper også gerne private med at få renset deres markise med en effektiv markiserens.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til en ”ny” markise.

Hvad er det særlige ved vask og rens af markiser?

Det helt specielle ved rens, vask og imprægnering af markiser er, at det på samme tid skal være en effektiv og skånsom behandling, der tager hensyn til, at selvom stoffet i sig selv er utrolig roust og slidstærkt, forholder det sig anderledes med de sømme og øvrige detaljer, der er på en markise.

Disse er sarte overfor slid og maskinvask til markisevask er derfor bandlyst.

Markiserens med stor effekt

I stedet har vi i vores renseri nogle helt særlige faciliteter, der gør det muligt for vores medarbejdere at foretage vask, rens og imprægnering af din markise i hånden. Det betyder, at vi med ekstremt bløde børster nænsomt renser alle urenheder af markisen. Faktisk kan vi med denne behandling fjerne 80-100% af de skæmmende pletter, der måtte stamme fra mug, skimmel, alger og fugle.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.