Loading...

Menuer

Teltrens
Et godt vedligeholdt telt holder længere!
Teltrens, teltvask

Teltrens og vask af telte

Leder du efter et renseri, der kan rense, vaske og imprægnere dit telt? Så kan du stoppe med at lede længere og i tage fat i pavillionrens.dk, som er nogle af markedets mest kompetente. Vi tilbyder teltrens og teltvask.

Trænger dit telt til en teltrens?

Vask, rens og imprægnering af dit telt, behøver ikke at være en besværlig og kostbar affære. Vi tager mod alle telttyper og tilbyder vask rens, og imprægnering af middelaldertelte, campingfortelte, tipier og konventionelle trekkingtelte.
Det kan derimod være en dyr satsning at undlade an omgang teltrens, da vask og imprægnering har gode plejende egenskaber, der er med til at forlænge levetiden på dit telt.

Hvordan udfører I teltrens?

Det vigtigste ved en teltrens er, at man behandler teltet nænsomt og tager hensyn til, at sømme, stropper og andre detaljer på teltet ikke må slides mere end højst nødvendigt. Ved maskinvask er der stor slitage på teltet og vi udfører derfor rens, vask og imprægnering af telte som håndvask.

Vi bruger samtidig effektive sæber, som fjerner 80-100% af alger, smug, skimmelsvamp og eventuelle efterladenskaber fra fugle og giver dig et helt nyt telt.

Skal mit telt imprægneres?

Du bestemmer selvfølgelig selv, om dit telt skal imprægneres efter teltvasken, men der er flere gode grunde til at overveje det.

Fra starten har teltet formodentlig haft en form for imprægnering, som beskytter mod UV stråling og smuds. Desuden er imprægneringen med til at sikre de vandafvisende egenskaber – og de egenskaber mindskes efter en teltrens. Vi kan derfor kun råde dig til behandlingen med både vask, rens og imprægnering af teltet.

Mit telt er i stykker

Du kan vælge at få vores systue til at kigge nærmere på de skader, der er på dit telt, når du alligevel har transporteret det til teltrens. Vi kan udbedre de mest almindelige skader – og formodentlig også dine.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.