Loading...

Menuer

Sejlvask
Et godt vedligeholdt sejl holder længere!
Teltrens, teltvask

Sejlrens og sejlvask

Med en årlig sejlvask eller sejlrens forlænger du levetiden på dine sejl. Sejlene vaskes rene for alger, saltkrystaller og eventuelle mugpletter, når du benytter dig af vores ekspertise inden for vask af sejl.

Vi har gennem de sidste 40 år specialiseret os i at udføre vask, rens og imprægnering af store emner, som er flere at håndtere skånsomt og korrekt. Vi her stor viden omkring sejlvask og anvender helt særlige vasketeknikker, der tager hensyn til materialerne, vi behandler.

Er sejlrens nødvendigt?

Du bestemmer selvfølgelig selv, men du bør overveje en årlig sejlvask, da dine sejl i løbet af en sæson udsættes for havvand med masser af salt, UV stråling fra solen og skidt og snavs fra almindeligt brug.

Når sæsonen er slut er det derfor en god ide at runde af med en vask, rens og imprægnering af sejlene, når båden kommer på land og nedrakningen står for døren.

Hvordan udføres sejlvask?

Sejlvask skal opfylde to kriterier; dels skal den rense sejl effektivt; dels skal den foregå uden maskinvask, da maskinvask medfører et stort slid på sømme og andre detaljer, der er vigtige funktioner på sejlet.

Sejlet bliver derfor vasket i hånden med skånsomme midler, der fjerner 80-100% af alle de snavsede områder på sejlet – og saltet naturligvis.

Skal jeg imprægnere mit sejl?

Det er værd at overveje en imprægnering efter vask og rens af dine sejl. Under vasken kan det ikke undgås, at en del af den oprindelige imprægnering vaskes ud af stoffet og dermed er sejldugen ikke længere så vand- og smudsafvisende, som den var fra starten. Behandlingen hjælper desuden også med at beskytte mod solstråling og sejlet kan rulles strammere sammen efter en sejlvask og imprægnering.

Hvordan får I mit sejl?

Du er altid velkommen hos os i Farum, hvor du kan aflevere og afhente dit sejl efter en sejlvask af bedste slags. Er der skader på sejlet, kan vi også i vidt omfang udbedre disse – kontakt os allerede i dag og hør mere.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.